TV-inspektion udføres forebyggende, eller hvis du har problemer med din kloak

Har du mistanke om, at der er problemer med din kloak? JB Kloakservice Fyn tilbyder undersøgelse af din kloak med TV-inspektion på hele Fyn, f.eks. i Svendborg og Odense. Det er en effektiv metode til at se nærmere på udfordringerne og belyse de aktuelle problemer i kloakken. 

Hvorfor er det en god idé at få udført TV-inspektion?

Du bør se kloak-TV som et brugbart hjælpemiddel, der kan spare dig mange penge. Når der opstår problemer med afløb eller toiletter, kan det skyldes mange ting. 

TV-inspektion i kloakken kan være aktuelt i mange sammenhænge. Uanset hvilke kloak-eller afløbsproblemer du har, så kan det være svært at identificere det aktuelle problem. Det kræver et indblik, som en TV-inspektion kan være med til at give.

Vi er udstyret med de nyeste og mest avancerede apparater inden for TV-inspektion, hvilket gør, at vi lettere kan identificere eventuelle problemer og finde frem til den optimale fremgangsmåde, når de skal løses.

Vi har mange års erfaring med al slags kloakarbejde

Efter at have udført mange TV-inspektioner i kloakker har vi opbygget en stor mængde viden og erfaring på området. Derfor kan vi hurtigt klarlægge problemstillingen og finde den mest effektive og prisvenlige løsning for dig.

Hvis du har lyst til at vide mere om TV-inspektion af kloak, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi svare på dine spørgsmål og forklare dig, om det er den rette vej at gå i din situation. Inspektionerne vil være med til at opdage skader i dine rør, så de ikke udvikler sig yderligere.

Typiske eksempler på kloak-TV

En TV-inspektion kan være aktuel i mange sammenhænge og vil ofte være rigtig nyttig i opgaveløsningen. Alligevel er der bare situationer, hvor det anvendes mere hyppigt. 

Her er de mest typiske eksempler:

  • Defekte eller sammenfaldne kloakrør
  • Fugt i kælder
  • Genstande i afløbet
  • Trærødder i kloakken

Kontakt os for at høre mere om inspektionerne og for at beskrive din problemstilling for os. Så vil vi rådgive dig på bedste vis og hjælpe dig, hvis det ønskes. 

Har du spørgsmål? Kontakt os og hør mere om TV-inspektion eller få en pris på din opgave

Hvis der er tegn på problemer i kloakken, så kan du med en TV-inspektion være på forkant og tage mange problemer i opløbet. For jo mere de får lov til at udvikle sig, desto dyrere og mere omfattende bliver det for dig som kunde.

Så lad JB Kloakservice Fyn hjælpe dig med en TV-inspektion af din kloak. Enten for at identificere årsagen til et aktuelt problem eller for at få et indtryk af forholdene dernede. På den led ved du, hvor og hvornår du bør få set nærmere på kloakken.

Ring til os allerede i dag!

Hvis du gerne vil have os til at lave et tjek, eller vil have set nærmere på et akut problem, så tøv ikke med at kontakte os. Vi opererer på hele Fyn og vender hurtigt tilbage på alle forespørgsler. Du vil altid kunne modtaget et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes.

Henvend dig på telefon 20 73 05 79 eller skriv til os på vores e-mail kloak@jb-kloakservice-fyn.dk for at høre mere eller bestille tid til en tv-inspektion af din kloak. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder både med fastpristilbud og timearbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook​

Problemer med kloakken?

Står du med en opgave foran dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altid en god idé at indhente en professionel vurdering af problemet

​30 års erfaring

​Døgnservice

100% uforpligtende tilbud

Jb Kloakservice Fyn ApS