​Slip for udskiftning af faldstammen med en rensning

Rensning af faldstamme i boligforeninger, private hjem m.m.

Rensning af faldstamme er et normalt problem, der kan få alvorlige konsekvenser, hvis der ikke bliver taget hånd om det. Faldstammen kan nemt blive tilstoppet efter mange år med fedt, kalk og snavs, der har sat sig. JB Kloakservice Fyn tilbyder rensning af faldstamme så du igen kan blive godt kørende. Vi har mange års erfaring på området, så vi er bekendte med de fleste typer kloakforstoppelser.

Hvordan rørene i din faldstamme skal renses, vil afhænge af forholdene. Det er derfor vigtigt, at du vælger et dygtigt og kompetent firma, som vælger den bedste og billigste løsning for dig. Det gør vi altid. Henvend dig hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din kloakforstoppelse, eller vil høre mere om hvordan vi vil håndtere den. Vi er altid åbne for at give dig gode råd med på vejen.

Få en effektiv faldstamme rensning

I kloakbranchen er effektivitet en af nøgleordene. Forstoppelser vil ofte medføre store komplikationer for den enkelte beboer. I mange tilfælde vil problemet være så stort, at det skal løses hurtigst muligt. På den anden side er der ingen kunder som ønsker nødløsninger, eller besværlige fremgangsmåder, der kan skubbe prisen i vejret. Hos JB Kloakservice Fyn gør vi alt for at tilbyde dig en effektiv kloakspuling og rensning af faldstamme, hvor pris, kvalitet og hurtighed er i højsædet.

Kloakproblemer er bare billigst, når der bliver taget hånd om dem med det samme. Så hvis du oplever ting i huset, er der al mulig grund til at få dem tjekket. I danske hjem vil en af de mest klassiske tegn på forstoppelse være, når du ikke kan skylle ordentligt ud eller ved at du kan høre en klukkende lyd.

Du bør altid være bevidst om, hvad du skyller ud i vasken, for det skal være muligt at “fordøje” for rørene i faldstammen. Olie, fedt og alverdens snavs, kan nemlig hurtigt medvirke en forstoppelse. Så du kan på mange måder undgå en hyppig forstoppelse af dine afløb. Det kan aldrig undgås, men intervallet mellem hver rensning kan gøres længere.

Er du i tvivl om der er tilstoppet?

Hvis du er i tvivl om, hvor vidt din vask eller toilet er tilstoppet, er der ingen grund til at vente. Kontakt JB Kloakservice Fyn og få en professionel vurdering af sagen. Ved at vente skader du kun dig selv, da problemet kan nå at udvikle sig yderligere og blive mere omfattende. Vi vil altid være villige til at vurdere din kloakforstoppelse og viser det sig at der ikke er problemer, har du om ikke andet fået et professionelt tjek.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder blandt andet også tv-inspektion og slamsugning.

Over 30 års erfaring som kloakservice

JB Kloakservice Fyn har erfaringen til at løfte din opgave. Vi har udført diverse kloakservice i over 30 år.

Vi tilbyder kloakservice døgnet rundt!

Vi kører ud til kunder i Odense, Svendborg og resten af Fyn døgnet rundt.

Få et 100 % uforpligtende tilbud

Hos JB Kloakservice Fyn kan alle få et godt tilbud, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende.

Kontakt JB Kloakservice Fyn
​og få et uforpligtende tilbud

​ Du kan enten ringe til os på 2073 0579 eller sende en e-mail på kloak@jb-kloakservice-fyn.dk. 

Vi glæder os til at udføre kloakservice og flisearbejde for dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JB Kloakservice Fyn ApS

Cikorievej 44, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 37939919

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 0579

E-mail: kloak@jb-kloakservice-fyn.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: lukket

Vurderet 4,8/5 stjerner af vores kunder på Facebook​