Rodskæring til en lav pris

JB Kloakservice Fyn kan tilbyde dig en hurtig og effektiv rodskæring til en lav pris. Fundamentet bag vores lave priser er, at vi har stor erfaring med at løse alverdens opgaver. Det betyder at vi ved præcis hvordan de skal gribes an, for at sikre en effektiv opgaveløsning.

De fleste med kloakproblemer vil gerne have dem løst så hurtigt som muligt. Det er ikke sjovt at have et defekt toilet, eller en håndvask der ikke kan skylle ud. Specielt i tilfældet med rodskæring, er det vigtigt at få taget hånd om problemet med det samme.

JB Kloakservice Fyn er hurtige til at rykke ud, når du har brug for hjælp. Vi er en af de førende udbydere i det fynske, med mange års erfaring i branchen.

Rodskæring vil ofte være et større indgreb, når din kloak stopper til. Det betyder at prisniveauet kan variere meget, alt efter hvem du udvælger til opgave. Hos JB Kloakservice Fyn går vi altid efter at kombinere lave priser, med kvalitetsarbejde og en effektiv indsats. Det er hvad de fleste kunder efterspørger.

Din tilfredshed er meget afgørende for os og derfor rådgiver vi altid vores kunder så godt vi kan. Specielt inden opgaven påbegyndes, så du kender til omfanget, prisen mm.

Ved rodskæringsopgaver er der flere metoder der kan praktiseres. Opgravningen af kloakken vil ofte være den dyreste og mest omfattende fremgangsmåde. Vi vil derfor altid anvende spuling og smart udstyr, til at løse problemet. Det vil spare dig mange penge i sidste ende.

Selve problemets art og omfang, kan være svært at klarlægge selv, så der er al mulig grund til at få en professionel vurdering af sagen. De fleste danskere tror rodskæring er forårsaget af trærødder, men aflejringer af fedt og betonrester kan være andre årsager.

Årsager til rodskæring

I dette afsnit vil vi give dig et indblik i hvornår rodskæring er påkrævet og årsagerne bag. Hvis trærødder er trængt ind i kloakken, så vil rodskæring være den eneste rigtig løsning. Man kan forsøge sig med en spuling, men det vil generelt bare udskyde problemer.

Kortsigtet kan det godt virke, men kloakken stopper hurtigt til igen. Så trærødderne skal fjernes hvis du ønsker en god langsigtet løsning. Dermed ikke sagt, at spuling ikke bør være en del af processen. For spulingen kan godt være en nyttig del af fremgangsmåden, men kan ikke klare det alene.

Her er de tre mest almindelige årsager til behovet for en rodskæring:

  • Trærødder
  • Aflejringer af fedt
  • Betonrester

Som vi nævnte længere oppe, benytter JB Kloakservice typisk en kombination af spuling og avanceret udstyr. Det er specialudstyret som fjerner trærødderne.

Har I en dårlig kloak?​

Har I trærødder i kloakken, er det essentielt at spørge sig selv om kloakken er i god stand. For trærødder vil generelt være et dårligt tegn. Et tegn på at der kan være brud på jeres kloakrør eller dårlige samlinger.

Så selvom en rodskæring vil løse det aktuelle problem, kan problemet godt vise sig at være mere omfattende end som så. Lader du JB Kloakservice Fyn løse opgaven for dig, vil vi typisk klarlægge om du bør foretage dig yderligere.

Vi afslutter ikke opgaven før du er helt tilfreds som kunde og sikker på, at alt er som det skal være. Eller om særlige reparationer af kloakken er påkrævet.

Kontakt os hvis du har brug for en effektiv rodskæring til en lav pris, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi kan altid rådgive dig på bedste vis og komme med en professionel vurdering af opgaven.

Udover selve rodskæringen vil vi altid kunne inspicere din kloak, for at klarlægge om der bør foretages reparationer. Henvend dig og tag hånd om problemet med det samme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder både med fastpristilbud og timearbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook​

Problemer med kloakken?

Står du med en opgave foran dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altid en god idé at indhente en professionel vurdering af problemet

​30 års erfaring

​Døgnservice

100% uforpligtende tilbud

Jb Kloakservice Fyn ApS