Hurtig og effektiv rodskæring​

Rodskæring til en lav pris

JB Kloakservice Fyn kan tilbyde dig en hurtig og effektiv rodskæring til en lav pris. Fundamentet bag vores lave priser er, at vi har stor erfaring med at løse alverdens opgaver. Det betyder at vi ved præcis hvordan de skal gribes an, for at sikre en effektiv opgaveløsning.

De fleste med kloakproblemer vil gerne have dem løst så hurtigt som muligt. Det er ikke sjovt at have et defekt toilet, eller en håndvask der ikke kan skylle ud. Specielt i tilfældet med rodskæring, er det vigtigt at få taget hånd om problemet med det samme.

JB Kloakservice Fyn er hurtige til at rykke ud, når du har brug for hjælp. Vi er en af de førende udbydere i det fynske, med mange års erfaring i branchen.

Rodskæring vil ofte være et større indgreb, når din kloak stopper til. Det betyder at prisniveauet kan variere meget, alt efter hvem du udvælger til opgave. Hos JB Kloakservice Fyn går vi altid efter at kombinere lave priser, med kvalitetsarbejde og en effektiv indsats. Det er hvad de fleste kunder efterspørger.

Din tilfredshed er meget afgørende for os og derfor rådgiver vi altid vores kunder så godt vi kan. Specielt inden opgaven påbegyndes, så du kender til omfanget, prisen mm.

Ved rodskæringsopgaver er der flere metoder der kan praktiseres. Opgravningen af kloakken vil ofte være den dyreste og mest omfattende fremgangsmåde. Vi vil derfor altid anvende spuling og smart udstyr, til at løse problemet. Det vil spare dig mange penge i sidste ende.

Selve problemets art og omfang, kan være svært at klarlægge selv, så der er al mulig grund til at få en professionel vurdering af sagen. De fleste danskere tror rodskæring er forårsaget af trærødder, men aflejringer af fedt og betonrester kan være andre årsager.

Årsager til rodskæring

I dette afsnit vil vi give dig et indblik i hvornår rodskæring er påkrævet og årsagerne bag. Hvis trærødder er trængt ind i kloakken, så vil rodskæring være den eneste rigtig løsning. Man kan forsøge sig med en spuling, men det vil generelt bare udskyde problemer.

​Kortsigtet kan det godt virke, men kloakken stopper hurtigt til igen. Så trærødderne skal fjernes hvis du ønsker en god langsigtet løsning. Dermed ikke sagt, at spuling ikke bør være en del af processen. For spulingen kan godt være en nyttig del af fremgangsmåden, men kan ikke klare det alene.

Her er de tre mest almindelige årsager til behovet for en rodskæring:

  • Trærødder
  • Aflejringer af fedt
  • Betonrester

Som vi nævnte længere oppe, benytter JB Kloakservice typisk en kombination af spuling og avanceret udstyr. Det er specialudstyret som fjerner trærødderne.

Har I en dårlig kloak?​

Har I trærødder i kloakken, er det essentielt at spørge sig selv om kloakken er i god stand. For trærødder vil generelt være et dårligt tegn. Et tegn på at der kan være brud på jeres kloakrør eller dårlige samlinger.

Så selvom en rodskæring vil løse det aktuelle problem, kan problemet godt vise sig at være mere omfattende end som så. Lader du JB Kloakservice Fyn løse opgaven for dig, vil vi typisk klarlægge om du bør foretage dig yderligere.

Vi afslutter ikke opgaven før du er helt tilfreds som kunde og sikker på, at alt er som det skal være. Eller om særlige reparationer af kloakken er påkrævet.

Kontakt os hvis du har brug for en effektiv rodskæring til en lav pris, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi kan altid rådgive dig på bedste vis og komme med en professionel vurdering af opgaven.

Udover selve rodskæringen vil vi altid kunne inspicere din kloak, for at klarlægge om der bør foretages reparationer. Henvend dig og tag hånd om problemet med det samme.

Over 30 års erfaring som kloakservice

JB Kloakservice Fyn har erfaringen til at løfte din opgave. Vi har udført diverse kloakservice i over 30 år.

Vi tilbyder kloakservice døgnet rundt!

Vi kører ud til kunder i Odense, Svendborg og resten af Fyn døgnet rundt.

Få et 100 % uforpligtende tilbud

Hos JB Kloakservice Fyn kan alle få et godt tilbud, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende.

Kontakt JB Kloakservice Fyn
​og få et uforpligtende tilbud

​ Du kan enten ringe til os på 2073 0579 eller sende en e-mail på kloak@jb-kloakservice-fyn.dk. 

Vi glæder os til at udføre kloakservice og flisearbejde for dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JB Kloakservice Fyn ApS

Cikorievej 44, 5220 Odense SØ

Klik her for rutevejledning

CVR: 37939919

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 0579

E-mail: kloak@jb-kloakservice-fyn.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: lukket

Vurderet 4,8/5 stjerner af vores kunder på Facebook​