Rensning af kloak udføres af kompetent firma​

Har du et stoppet afløb? Så kan det være et tegn på en tilstoppet kloak. Hos Jb Kloakservice Fyn står vi klar til at hjælpe dig med rensning af kloak, så du kan komme tilstopningen til livs. Vi servicerer både private kunder samt erhvervskunder i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn.

Vi er et professionelt firma med mere end 30 års erfaring indenfor kloakrensning. Vi ved med andre ord, hvordan opgaven skal løses ordentligt, og derfor kan du trygt overlade arbejdet til os. Vores dygtige mænd står altid klar til at foretage kloakspuling for dig.

Vi tilbyder effektiv rensning af kloak

Vi har både den rette erfaring samt de rette maskiner til rådighed, hvilket gør os i stand til at tilbyde effektiv rensning af kloak. Vi kommer altid hurtigst muligt og fikser din tilstoppede kloak. Er der tale om en akut opgave, gør vi altid vores bedste for at komme med det samme.

​​

Når du samarbejder med os, kan du forvente et veludført resultat hver gang. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige, uanset om vi skal foretage spuling af kloak eller en anden opgave ved din kloak. Vi kommer til tiden, og vi sætter altid dine ønsker og behov i første række.

Kontakt os for at høre nærmere om rensning af kloak

Har du en stoppet kloak, og kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af kloak? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at løse din opgave professionelt for dig.

Du kan kontakte os på telefon 20 73 05 79 eller på e-mail kloak@jb-kloakservice-fyn.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt. Vi frem til at hjælpe dig med din rensning af kloak!

​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder både med fastpristilbud og timearbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook​

Problemer med kloakken?

Står du med en opgave foran dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altid en god idé at indhente en professionel vurdering af problemet

​30 års erfaring

​Døgnservice

100% uforpligtende tilbud

Jb Kloakservice Fyn ApS