​Trænger kloakken til at blive renset?

Rensning af kloak udføres af kompetent firma​​

​Har du et stoppet afløb? Så kan det være et tegn på en tilstoppet kloak. Hos Jb Kloakservice Fyn står vi klar til at hjælpe dig med rensning af kloak, så du kan komme tilstopningen til livs. Vi servicerer både private kunder samt erhvervskunder i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn.

Vi er et professionelt firma med mere end 30 års erfaring indenfor kloakrensning. Vi ved med andre ord, hvordan opgaven skal løses ordentligt, og derfor kan du trygt overlade arbejdet til os. Vores dygtige og autoriserede mænd står altid klar til at foretage kloakspuling for dig.

Vi tilbyder effektiv rensning af kloak

Vi har både den rette erfaring samt de rette maskiner til rådighed, hvilket gør os i stand til at tilbyde effektiv rensning af kloak. Vi kommer altid hurtigst muligt og fikser din tilstoppede kloak. Er der tale om en akut opgave, gør vi altid vores bedste for at komme med det samme.

​Når du samarbejder med os, kan du forvente et veludført resultat hver gang. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige, uanset om vi skal foretage spuling af kloak eller en anden opgave ved din kloak. Vi kommer til tiden, og vi sætter altid dine ønsker og behov i første række.

Kontakt os for at høre nærmere om rensning af kloak

Har du en stoppet kloak, og kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud med en god pris på rensning af kloak? Så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at løse din opgave professionelt for dig.

Du kan kontakte os på telefon 20 73 05 79 eller på e-mail kloak@jb-kloakservice-fyn.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt. Vi frem til at hjælpe dig med din rensning af kloak!

Over 30 års erfaring som kloakservice

JB Kloakservice Fyn har erfaringen til at løfte din opgave. Vi har udført diverse kloakservice i over 30 år.

Vi tilbyder kloakservice døgnet rundt!

Vi kører ud til kunder i Odense, Svendborg og resten af Fyn døgnet rundt.

Få et 100 % uforpligtende tilbud

Hos JB Kloakservice Fyn kan alle få et godt tilbud, uanset om du er privat eller erhvervsdrivende.

Kontakt JB Kloakservice Fyn
​og få et uforpligtende tilbud

​Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde og kunne du tænke dig en pris på opgaven, skal du bare kontakte os. Vi udarbejder nemlig gerne et uforpligtende tilbud. Ring og hør mere på telefonen eller skriv til vores e-mail herunder. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jb Kloakservice Fyn ApS

Toftevangen 1, 5210 Odense NV

Klik her for rutevejledning

CVR: 37939919

Kontaktoplysninger

Telefon: 2073 0579

E-mail: kloak@jb-kloakservice-fyn.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.00 - 15.30

Fredag: 07.00 - 12.30

Lørdag og søndag: lukket

Vurderet 4,8/5 stjerner af vores kunder på Facebook​