Rensning af faldstamme

Rensning af faldstamme er et normalt problem, der kan få alvorlige konsekvenser, hvis der ikke bliver taget hånd om det. Faldstammen kan nemt blive tilstoppet efter mange år med fedt, kalk og snavs, der har sat sig.

JB Kloakservice Fyn tilbyder rensning af faldstamme så du igen kan blive godt kørende. Vi har mange års erfaring på området, så vi er bekendte med de fleste typer opgaver.

Hvordan rørene i din faldstamme skal renses, vil afhænge af forholdene. Det er derfor vigtigt, at du vælger et dygtigt og kompetent firma, som vælger den bedste og billigste løsning for dig. Det gør vi altid.

Henvend dig hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, eller vil høre mere om hvordan vi vil håndtere den. Vi er altid åbne for at give dig gode råd med på vejen.

Få en effektiv faldstamme rensning

I kloakbranchen er effektivitet en af nøgleordene. Forstoppelser vil ofte medføre store komplikationer for den enkelte beboer. I mange tilfælde vil problemet være så stort, at det skal løses hurtigst muligt.

På den anden side er der ingen kunder som ønsker nødløsninger, eller besværlige fremgangsmåder, der kan skubbe prisen i vejret. Hos JB Kloakservice Fyn gør vi alt for at tilbyde dig en effektiv faldstamme rensning, hvor pris, kvalitet og hurtighed er i højsædet.

Kloakproblemer er bare billigst, når der bliver taget hånd om dem med det samme. Så hvis du oplever ting i huset, er der al mulig grund til at få dem tjekket. I danske hjem vil en af de mest klassiske tegn på forstoppelse være, når du ikke kan skylle ordentligt ud eller ved at du kan høre en klukkende lyd.

Du bør altid være bevidst om hvad du skyller ud i vasken, for det skal være muligt at “fordøje” for rørene i faldstammen. Olie, fedt og alverdens snavs, kan nemlig hurtigt medvirke en forstoppelse.

Så du kan på mange måder undgå en hyppig forstoppelse af dine afløb. Det kan aldrig undgås, men intervallet mellem hver rensning kan gøres længere.

Er du i tvivl om der er tilstoppet?

Hvis du er i tvivl om, hvor vidt din vask eller toilet er tilstoppet, er der ingen grund til at vente. Kontakt JB Kloakservice Fyn og få en professionel vurdering af sagen.

Ved at vente skader du kun dig selv, da problemet kan nå at udvikle sig yderligere og blive mere omfattende. Vi vil altid være villige til at vurdere din opgave og viser det sig at der ikke er problemer, har du om ikke andet fået et professionelt tjek.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder både med fastpristilbud og timearbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook​

Problemer med kloakken?

Står du med en opgave foran dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altid en god idé at indhente en professionel vurdering af problemet

​30 års erfaring

​Døgnservice

100% uforpligtende tilbud

Jb Kloakservice Fyn ApS