Slamsugning udføres af professionelle

Har du behov for slamsugning? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jb Kloakservice Fyn ApS udfører vi slamsugningsopgaver af enhver art for kunder i blandt andet Odense, Svendborg og resten af Fyn. 

Vi har det rette mandskab og materiel til at udføre alt lige fra små opgaver i private hjem til større projekter.

Hurtig og effektiv service

Vi ved, hvor pludseligt det kan blive nødvendigt med slamsugning. Derfor reagerer vi med det samme på hasteopgaver, og vi rykker ud med vores slamsuger, så opgaven bliver løst så hurtigt og effektivt som muligt. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på slamsugning

Hvis du søger mere information om vores slamsugning, eller hvis ønsker en pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 73 05 79 eller e-mail kloak@jb-kloakservice-fyn.dk

Når vi kender til opgavens størrelse og karakter, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vores slamsuger har erfaring med alle typer kunder, så det gør ingen forskel, om du er fra Odense, Ringe eller Svendborg. 

Om du er privatperson, en virksomhed eller offentlig institution. Beskriv opgaven og problemet så nøjagtigt du kan, så vi kan estimere tidsperspektivet og priser bedst muligt. 

Vores kloakmester ser frem at til hjælpe dig med din slamsugning!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Vi arbejder både med fastpristilbud og timearbejde

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på vores Facebook​

Problemer med kloakken?

Står du med en opgave foran dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det er altid en god idé at indhente en professionel vurdering af problemet

​30 års erfaring

​Døgnservice

100% uforpligtende tilbud

Jb Kloakservice Fyn ApS